10 filma ku seksi ka qënë aq intensiv sa janë cilësuar si +18 | VIDEO

Seks. Njerëzit e bëjnë! Të jep një ndjesi të mirë dhe është pjesë e natyrës tonë! Por për disa arsye specifike, Hollyëood-i mban ende atë qëndrimin “të mbrojë sytë tona të pafajshme” kur bëhët fjalë për këto skena erotike nëpër filma. Në pjesën më të madhe të filmave, skenat e seksit kanë qënë të pranueshme (por fëmijët të shoqëruar nga prindërit, sigurisht). E megjithatë janë edhe ato filma që e kanë marrë një pullë të kuqe, pasi seksi është cilësuar tepër, tepër intensiv. Hidhini një sy listës më poshtë (vetëm nëse jeni mbi 17 vjeç). /intv

‘The Dreamers’

Loading...

 

‘Eyes Wide Shut’

 

‘Blue Valentine’

 

‘Showgirls’

 

‘Lust, Caution’

 

‘Henry & June’

 

‘Shame’

‘In the Realm of the Senses’

‘Blue Is the Warmest Color’

‘Y Tu Mamá También’

REKLAMA
Loading...

KOMENTO