12 Këngët e Natës së Parë në Fest 55 | VIDEO

Ndryshe nga vitet e kaluara, këngët konkuruese të Festivalit të Këngës,u publikuan vetëm mbrëmjen e spektaklit.

Më poshtë gjenden të 12 këngët e prezantuar natën e parë, ndërkohë vetëm 7 prej tyre do të shkojnë në finale.

Loading...

Ditën e sotme do të vazhdojë sërish nata e dytë konkuruese me prezantimet e tjera të konkurentëve këtë edicion.

1. Osiris – Flaka Krelani

2. Pritja - Xhejni Lito

3. Këtu – Genc Salihu

4. Atje Lartë – Festina Mejzini

5. Eva Jam Unë – Xhesika Polo

6. Dhimbja e Gëzimit – Erlind Zeraliu

7. Besoj në Ëndrra – Edea Demaliu

8. Dashuri dhe Urrejte – Neki Emra

 

9. Shiu – Ylli Limani

10. Macka – Fran Koruni

11. Shi diamantesh – Orges Toçe

 

12. Sot-LYNX

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO