Aktori i American Horror Story dhe Babe dënohet me burg

Aktori fitues i një prej çmimeve Emmy, James Cromwell është dënuar me shtatë ditë burg në burgun e Orange County pasi refuzoi të paguante një gjobë prej 375 dollarë lidhur me arrestimin e tij në një protestë në Wawayanda të Nju Jorkut.

Aktori i Farmer Hoggett ishte një nga gjashtë protestuesit mjedisorë të shpallur fajtorë për pengimin e trafikut kur ata vendosën një barrierë në një zonë të kompanive për gatin në qytet. Ata argumentuan se emetimet e karbonit që do të emetoheshin nga termocentrali i CPV do të përbënin një kërcënim të afërt për mjedisin lokal dhe do të përshpejtonin ndryshimet klimatike.

Loading...

Tre nga gjashtë protestuesit kanë paguar gjobën e tyre, por  Cromwell, Pramilla Malick dhe Madeline Shaw do të përballen me kohë burgu.

Megjithatë, pas një ankese, tre të pandehurit tani kanë një afat të ri deri më 14 korrik për të paguar 375 dollarë gjobë.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO