Dhimitër Gjoka rikthehet në Televizionin Publik Shqiptar

Dhimitër Gjoka, një prej moderatorëve më të vjetër dhe të spikatur të ekranit pas largimit të tij disa muaj më parë nga News 24, është rikthyer sërish në televizion.

Ditën e djeshme 14 Shkurt 2017, ai është shfaqur si drejtues i edicionit qendror informativ të lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar, aty ku para shumë viteve bëri daljen e tij të parë në ekran.

Loading...

Folësi i lajmeve Gjoka, njihet si ndër gazetarët më të mirë të ekranit. Ai, ka patur një karrierë në disa televizione si Top Channel, Albanian Screen dhe Ora News./www.imalbania.com

REKLAMA
Loading...

KOMENTO