Dita e parë e vitit nis ters për BBC-në

Faqja e internetit të BBC-së u sulmua sot nga disa hakera duke bllokuar shërbimet dhe duke e bërë të pamundur konsultimin e informacioneve, sipas një artikulli të grupit publik britanik audiovizual.

“Të gjitha faqet e internetit të BBC-së ishin të bllokuara sot në mëngjes për shkak të një sulmi kibernetik”, njoftoi kanali televiziv në një artikull të publikuar në seksionin “Teknologji” të faqes së tij të internetit.

Loading...

“Faqa e BBC-së tashmë është në funksionim normal. Ne kërkojmë ndjesë për këtë shqetësim”, deklaroi më pas një zëdhënës i kanalit televiziv në një komunikatë.

Marrë nga BalkanWeb

REKLAMA
Loading...

KOMENTO