Fate të Kryqëzuara vlerësohet si seriali më i shitur turk për 2016

Global Agency ka marrë çmimin prestigjoz të TET  dhe të Lidhje së shërbimeve të Eksporteve si distributori ndërkombëtar më i mirë i Turqisë.

TET organizoi një ceremoni për ndarjen e çmimeve kompanive me të ardhura më të mëdha nga distribucionet jashtë vendit gjatë vitit 2016 më 14 Prill.

Loading...

Fate të Kryqëzuara nga Endemol Shine Turkey është vlerësuar si seriali më i shitur i 2016 dhe Global Agency ka qënë një ndër arsyet kryesore të vlerësimit për hit-serialin që theu rekordet.

I njohur ndryshe si Paramparca, seriali është shitur në më shumë se 50 shtete./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO