“Games of Thrones” seriali më i piratuar i 2015-ës

Në fakt piratimi i filmave nuk është karakteristikë vetëm e Shqiptarve por e gjithë botës. Këtë fakt na e vërtetojnë edhe statistikat që për këtë vit kanë shfaqur një shifër marramëndëse të piratimit rekord të “Games of Thrones” episodet e të cilit kanë arritur rreth 14 milion shkarkime të paligjëshme, duke lënë pas edhe “The Walking Dead” i cili mbretëroi në këtë pjesë në 2014-ën.

Por në të vërtet, “The Walking Dead” ëdhe këtë vit ka mbretëruar duke u renditur i dyti me rreth 6.1 milion shkarkime pirat i pasuar nga “Big Bang Theory” me rreth 4.6 shkarkime.

Loading...

Ja dhe lista e plot e serialeve më të piratuara që “Torrent Freak” na sjell:

1-  Games of Thrones
2 – The Walking Dead
3 – The Big Bang Theory
4 – Arrow
5 – The Flash
6 – Mr. Robot
7 – Vikings
8 – Supergirl
9 – The Blacklist
10 – Suits

 

Info Media Albania | Ndalohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO