Hidhini një sy kostumeve të reja të personazheve kryesor të sezonit të ri të Game of Thrones! | FOTO

Tashmë vera po vjen! Bashkë me të edhe avenurat e reja të Game of Thrones. Ashtu si ju kemi informuar edhe më parë GoT do të shfaqi premierën e tij të parë më 16 Korrik dhe HBO ka përgatitur gjithçka për një sezon tjetë të paharrueshëm të hit-serialit! Por normalisht një sezon i ri nuk mund të jetë i tillë pa ndryshime. Edhe pse personazhet nuk kanë ndryshuar, një “look” i ri është për ata këtë sezon të shtatë. Hidhini një sy!

Mbretëresha Daenerys.

Loading...

Tyrion.

Mbretëresha Cersei.

Jaime Lannister.

Jon Snow.

Sansa Stark.

Bran Stark.

Dhe sigurisht, nuk mund të mungojë as Arya Stark.

GIF
REKLAMA
Loading...

KOMENTO