Rudi dhe Mateo të INtv, në rubrikën e 3Jat nga TV, kanë sjellë këtë herë moderatorin e Top Channel, Edi Manushi i cili i ka drejtuar pyetje vërtet të çuditëshmë një prej të ftuarave në Procesin Sportiv.

Për më tepër ndiqni video-n! 🙂

Loading...

KOMENTO