Autorët Shkrime nga imkadmin

imkadmin

77 POSTIME 0 KOMENTET

Lajme

Skemës programore të RTV 21 po i shtohet edhe një serial i kinematografisë së njohur turke. Me dramë, vuajtje dhe romancë, seriali “Zemër e plagosur”...