Lamtumirë Ertugrul, seriali mbyll kapitullin me sezonin e tretë!

Seriali i suksesshëm turk Dirilis Ertugrul do të mbyllë kapitullin e tij me sezonin e tretë, duke përfunduar kështu tregimin e historisë së jetës dhe ngjarjeve të Perandorit Ertugrul.

Seriali i cili transmetohet në rrjetin e Televizionit Publik Turk do të ketë një sequel tjetër duke vazhduar historinë se çfarë ndodh pas Ertugrul.

Loading...

Historia e “Dirilis” do të titullohet Dirilis Osman, ku do të na tregohet historia e djalit të Ertugrul Osman Gaz i cili do të pasojë vendin e të atit ku do te themeloje Perandorinë Osmane.

Dirlis Osman do të transmetohet në Shtator me nisjen e sezonit të ri televiziv në TRT 1./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO