Netflix porosit një sezon të dytë për serialin e animuar “Castlevania”

Netflix ka porositur një sezon të dytë të Castlevania, seriali i animuar bazuar në video game-in e populluar. Përveç kësaj, rrjeti ka rritur dhe numrin e episodeve ku nga katër puntata sezonin e parë, ai do të ketë tetë të tilla në sezonin e dytë. rendin e episodit nga katër në sezonin e tij të parë në tetë për sezonin e dytë. Serali i ri i Netflix, Castlevania nis globalisht sot dhe është prodhimi i parë i pronarit të Frederator Studios nën ombrellën e kompanisë mëmë WOW! Unlimited Media.

Frymëzuar nga seritë klasike të videolojërave nga Konami i Japonisë, Castlevania është një projekt i animuar i shkruar nga legjenda më e shitur e librit Warren Ellis. Castlevania është një fantazi e errët mesjetare që ndjek anëtarin e fundit të mbijetuar të klanit Belmont, duke u përpjekur për të shpëtuar Europën Lindore nga zhdukja në duart e Vlad Drakula Tepes.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO