Platforma Tring ndryshon website

Pas disa ditësh mos funksioni, faqja e internetit të Platformës Dixhitale Tring www.tring.tv, ka dalë jashtë shërbimit, duke u bashkuar në një website të vetëm, i cili më parë ka shërbyer vetëm për abonentët e shërbimit të internetit dhe telefonisë.

Tashmë të gjithë abonentët e platformës televizive të Tring, do të drejtohen në website e ri, www.tring.al, i cili tashmë në seksionet e tij ka shtuar edhe informacion për programet e platformës, guidën e programacionit por edhe suportin teknik, duke e ndarë atë më vete për secilin shërbim.

Loading...

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO