Politika e Privatësisë

INFOMEDIA ALBANIA

INFOMEDIA ALBANIA

Politika e Privatësisë

Portali mediatik IMA mban nje informacion themelor të caktuar kur ju vizitoni website-n , njohim rëndësinë e ruajtjes së sigurisë së tij dhe ju vëmë në dijeni se çfarë do të bëjmë me të.

Ne mund të përdorim të dhënat tuaja me qëllime kërkimore në bazë të sondazheve të ndryshme por gjatë gjithë kohës do të ruhet anonimati I personit.

IMA në asnjë moment nuk tregon për asnjë arsye detajet e email-eve tek persona të pales së të tretë, me prejashtim bëjnë rastet kur të dhënat kërkohen nga policia apo prokuroria.

Ne mund të mbledhim informacion në lidhje me kompjuterin tuaj, duke përfshirë (kur është e mundur) adresën tuaj të IP, sistemin operativ dhe llojin e shfletuesit, për sistemin e administrimit dhe për të raportuar informacionin e përgjithshem te reklamuesit tanë. Kjo është e dhëne statistikore rreth përdoruesve tanë, veprimeve te kërkimit, modeleve, dhe nuk identifikon asnje individ dhe ne nuk do të mbledhim informacion personal në këtë mënyrë.

Përdorimi i Cookies


Ne mund të marrim informacion në lidhje me përdorimin tuaj të përgjithshëm të internetit duke përdorur skedarin e të dhënave, i cili është i ruajtur në hard diskun e kompjuterit tuaj. Këto “cookies” përmbajnë informacionin që transferohet në hard diskun e kompjuterit tuaj duke na ndihmuar ne që të përmirësojmë faqen tone në web.

Ato na mundësojnë ne të:

  • Vlerësojmë masen e klikimeve dhe llojin e audiences;
  • Ruajmë informacionet në lidhje me preferencat tuaja që të permiresojme median tonë në përputhje të interesave tuaja individualë;
  • Pershpejtojmë kërkimet tuaja;
  • T’ju dallojmë kur ju i riktheheni website-t tone dhe të shmanngim manipulimet në sondazhe.

Per çdo informacion te detajuar, ankese apo pakenaqesi ndaj politikave te IMAlbania.com, na kontaktoni ne info@imalbania.com .