Ka mjaftuar një puthje televizive midis dy aktorëve Devis Muka dhe Dorian Ramaliu për të kuptuar se sa të prapambetur jemi si popull. Ka mjaftuar një puthje shkarazi për show që një sjellje e tillë të zgjonte në masë homofobët e rrjeteve sociale.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO