Shqiptari impresionon jurinë e “The Voice of Germany” | VIDEO

Shpresim Ahmeti ka habitur jurine e versionit gjerman te “The Voice”. Me banim ne Gjermani por me nga Kosova, 18 vjeçari ka interpretuar kengen e James Browen dhe “This is a Mans World”.

Loading...

KOMENTO