Sot në serialet e “Tring”  –  12/09/17

Jete, ora 21:00 – 3Plus

Episodi 73

Loading...

Azimeja dhe gjyshi do të bëjnë çmos për të pajtuar dy të rinjtë. Cila është surpriza që u kanë përgatitur? A do të pranojë Keremi të marrë mësime kërcimi kur Ipeku ia kërkon me ngulm? Situata tensionohet shumë kur Lejlja kthehet sërish në shtëpi.

Mos u dorëzo, 21:45 – 3plus

Episodi 158

A do të shkojë Jigiti të takojë Nurin në burg? Kush do të porositë vrasjen e Nurit? Tajari urdhëron Xhahitin të martohet me vajzën e tij. Po Emini do të pajtohet me Jagmurin?

Rikthimi 19:00  3Plus

Episodi 113

Monika shkon në shtëpinë e Karlosit dhe i kërkon që të lirojë Kamilën.
Kjo e fundit dëgjon bisedën mes tyre. Diego dhe Gabrieli arrestohen gabimisht nga policia për plagosjen e Edit. Ç’do të ndodhë më tej mes Karlosit, Kamilës dhe Monikës ?

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO