Televizioni Klan vjen me një version në Anglisht në portalin e tij

Televizioni Kombëtar Klan, tashmë ka sjellë ndryshime në portalin e tij në internet.

I cilësuar si portali më i klikuar televiziv në vend tvklan.al, edhe pse pak me vonesë ka sjellë një english edition të versionit të tij në web. Një seksion i dedikuar tërësisht lajmeve nga vendi do të jetë i gatshëm në gjuhën angleze për çdokënd që kërkon të azhornohet me të rejat nga Shqipëria.

Loading...

Aktualisht versioni web në anglisht i tvklan.al, është në fazën e tij fillestare, drejt rikonstruktimit dhe plotësimit të tij në ditët në vijim./www.imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO