Top 10 Personazhet më të kërkuar gjatë vitit 2015 në Gjirafa.com

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, ku përdoruesit mund të kërkojnë më shumë se 110,000,000 faqe Shqip nga tërë Interneti.

Këtë vit për herë të parë Gjirafa.com ka publikuar top dhjetë kërkimet më të shpeshta që janë bërë gjatë vitit 2015 nga përdoruesit Shqiptarë, të ndara në këto kategori: ‘Personat më të kërkuar’ ‘Lajmet’ ‘Veturat’ ‘Celularët’ ‘Linjat e Autobusëve’

Loading...

Kjo listë mund të jetë një statistikë e mirë se për çka interesohen mëshumë përdoruesit Shqiptarë.

Top 10 personat më të kërkuar gjatë vitit 2015, në Gjirafa.com

  1. Xherdan Shaqiri
  2. Era Istrefi
  3. Rita Ora
  4. Adnan Jonuzaj
  5. Hashim Thaçi
  6. Naim Frashëri
  7. Cristiano Ronaldo
  8. Dafina Zeqiri
  9. Ismail Kadare
  10. Lorik Cana

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO