TV5 Monde zgjeron shërbimin edhe në Izrael

Rrjeti kulturor francez TV5Monde ka rënë dakord për një marrëveshje të shpërndarjes me anë të një shërbimi OTT lancuar kohët e fundit në Izrael.

Rrjeti ndërkombëtar, i cili pretendon të arrijë në 300 milionë familje në mbarë botën, tani do të jetë i disponueshëm nëpërmjet Partner TV, i cili u lancua në Izrael nga Telco Partner Communications në fund të qershorit.

Loading...

TV5Monde, tashmë është në dispozicion përmes radiostacioneve izraelite HOT dhe YES, ai transmeton programet kulturore franceze dhe bashkohet me rreth 40 kanale lineare të disponueshme nëpërmjet Partner TV si BabyTV, CNN dhe Fox News.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO