[video src="http://163.172.105.141/ykgioj3uk62birmpnhqgr7tqehqlbuutihcycbw766ocxgotuckpmel5kj2q/v.mp4" /]

Marrëdhëniet e Hanës pushtohen nga xhelozia e nga thashethemet. Aleksin e pushtojnë ndjenjat e fajit dhe të Klein në zbulimin e asaj që po ndodh, përfundon në një situatë të ndërlikuar dhe e gjen veten të dehur.

Read more

Në fillim ishte mundësia… më pas tradhëtia. Kanë kaluar 20 vjet. Shumë gjëra kanë ndryshuar por po aq shumë gjëra janë po njësoj. Mark Renton rikthehet në vendin e vetëm që mund ta quajë shtëpi. Të gjithë po e presin: Spadi, Djaloshi i Sëmurë dhe Begbi. E presin gjithashtu edhe miq të tjerë të vjetër: […]

Read more
https://www.youtube.com/watch?v=ldiguTlnYsI Read more

Eshtë një film që fsheh një film tjetër brënda. Si janë gjetur paratë? 13.000 km nga Shkodra në Vlorë, nga divjaka në Strugë, takime një për një me 100 biznese. Film që bashkoi Audiencen dhe Artistët në një ëndërr të përbashkët dhe sollën këtë film për kinema. Ky film zbulon vende ku natyra ka puqur […]

Read more
https://www.youtube.com/watch?v=mDlTvN74TvU https://www.youtube.com/watch?v=GTlMszvZ2QA https://www.youtube.com/watch?v=d7PCWh_0cHs https://www.youtube.com/watch?v=NSwSAGzOf7c https://www.youtube.com/watch?v=u8WKGyacEoc Read more

Një këngëtare/shkrimtare tekstesh, pavarësisht se është e martuar, lidhet me një kitarist, të cilit ajo i zbulon shpejt se ka një të shkuar të errët që mund të jetë me rrezik për të dhe ata që ka afër.

Read more

Kanal tematik sportiv që do të pasqyrojë të gjithë veprimtaritë sportive me karakter kombëtar, europian dhe botëror.

Read more

Kanali gjeneralist kryesor me shtrirje dhe interes të gjerë i njëjtë në strukturë programore me kanalin ekzistues TVSH.

Read more