‘A-Team’, NBC po prodhon një remake të serialit të viteve 80-të

Jeni nostalgjikë të serialeve televizive të viteve ’80? Nëse po, atëherë një lajm i mirë po vjen për ju.

Seriali aksion “A-Team”, që pikërisht në ato vite bëri epokë, do të kthehet së shpejti në ekran nga NBC, që do të bëjë një riprodhim të tij.

Për momentin nuk ka informacione mbi kastin e aktorëve që do të interpretojnë në këtë “remake”. Por mësohet se, ndryshe nga ekipi i atëhershëm, i përbërë nga aktorët Mr. T, George Peppard, Dirk Benedict dhe Dwight Schultz, këtë herë Njësia A e forcave speciale do të ketë edhe një femër në bord.

Por skenari do të jetë i njëjtë. Njësia A, një grup operativ i marinës së Shteteve të Bashkuara, akuzohet për një krim që nuk ka kryer dhe përpiqet të pastrojë emrin duke zbuluar komplotet e operacioneve sekrete ushtarake të administatës amerikane.

Në serialin e vjetër tema ishte e lidhur me luftën e Vietnamit, ndërsa këtë herë pritet të jetë me atë në Irak ose Afganistan.

Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.