Amaneti | Zija frikëson Ikbalin me fjalët e tij

Pasi ka marrë përsipër të kujdeset për Seherin, Jamani përpiqet që të bëjë më të mirën për të dhe gjithashtu i shprehet se pasi të mari veten do shkojnë shumë shpejtë në muajin e mjaltit. REKLAMA Ndërkohë për ta rikuperuar sa më shpejt Seherin, Jemen thërret një fizioterapiste gjë e cila e acaron disi Seherin. … Vazhdoni me leximin e Amaneti | Zija frikëson Ikbalin me fjalët e tij