Babai dhe Era tek ‘Njerëz dhe fate’ janë bazuar në histori personale

Aktorja Egla Ceno foli për Gazetën Intervista dhe mes të tjerash tregoi se dy prej roleve në telenovelën e parë shqiptare, “Njerëz dhe fate” janë bazuar në histori personale të sajat. Roli i babait është frymëzuar nga babai i Cenos, i cili vdiq kur ajo ishte adoleshente. REKLAMA “Kur isha studente në Akademinë e Arteve, … Vazhdoni me leximin e Babai dhe Era tek ‘Njerëz dhe fate’ janë bazuar në histori personale