Çmimet Kult 2016, ja cilët janë të kandiduarit!

Akademia KULT do të sjelli mbrëmjen e madhe gala të ndarjes së Çmimeve KULT në Sallën e Koncerteve e Katedrales Ortodokse, më datë 15 Dhjetor.

Ky është edicioni i 12 i Çmimeve Kult dhe pritet të jetë një mbrëmje gala unike me pjesëmarrjen e emrave më elitarë të artit dhe kulturës shqiptare, jo vetëm brenda vendit po edhe jashtë saj.

Ceremonia do të transmetohet live në orën 19:30 në rrjetin e RTSH në platformën tokësore dhe satelitore.

Kjo eshte lista e plotë me çmimet dhe kandidaturat:

Interpretuesi Lirik i Vitit 2015

Instrumentisti i Vitit 2015

  • Jonian Ilias Kadesha

Aktori i Vitit 2015

Aktorja e Vitit 2015

  • Adelina Muca
  • Zamira Kita
  • Olta Daku
  • Luiza Xhuvani

Libri Artistik i Vitit 2015

Libri i Përkthyer i Vitit 2015

Libri Studimor i Vitit 2015

Artisti Pamor i Vitit 2015

Regjia e Vitit 2015

Balerini i Vitit 2015

Kënga e Vitit 2015

 

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.