Danjeli dhe Fotinia fitues të Big Brother Albania 9

E vinit në dyshim sondazhin e IMA? Ashtu siç ishte parashikuar edhe nga votate lexuesëve tanë, Danjeli dhe Fotinia është çifti fitues i këtij edicioni të Big Brother. ADVERTISEMENT Midis tre finalistëve, çifti që nuk arriti të preki triumfin e çmimit ishin Katerina dhe Lupçe. Ndërsa vendin e dytë e zuri Fiorentina dhe Olsi. Danjeli … Vazhdoni me leximin e Danjeli dhe Fotinia fitues të Big Brother Albania 9