Festivali i këngës në RTSH, fillojnë përgatitet për edicionin e 54-tërt. Ja kushtet e aplikimit!

“Festivali i këngës në Radio Televizion, Historia gjysmëshekullore e muzikës sonë, përgatitet për edicionin e 54-tërt
E vetmja ngjarje muzikore live në çdo komponent fton në konkurrim të gjithë krijuesit dhe interpretuesit, për pjesëmarrje në festivalin më prestigjoz të vendit tonë.

Konkurrentët duhet të dorëzojnë:
1 Këngën, të regjistruar në CD-ë, të përfunduar në të gjithë elementët përbërës të saj dhe të kënduar nga këngëtari që pretendon ta interpretojë atë në festival
2 Tekstin e këngës
3 Fotografi dixhitale te kengetarit ose grupit
4 Këngëtarët duhet të jenë të moshës mbi 16 vjeç.
5 Një këngëtar apo kompozitor nuk mund të marrë pjesë në konkurrim me më shumë se një këngë
6 Një autor teksti nuk mund të marrë pjesë në konkurrim me më shumë se dy këngë.

Pranimi i këngëve do të bëhet më 29 dhe 30 Shtator 2015, nga ora 09:00 deri në orën 14:00 në Radio Tirana.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.