Game of Thrones është seriali më “piratuar” i 2017-ës, ja lista e plotë!

Vitit 2017 po i vjen fundi dhe si gjithmonë ndodh në fund të një viti është koha për të bërë bilancin, por edhe renditjet, për atë që ndodhi në muajt e mëparshëm.

Midis klasifikimeve bën pjesë edhe lista e serialeve tv më të shkarkuar ilegalisht në rrjet. TorrentFreak ka publikuar të dhënat e shkarkimeve ilegale që gjatv këtij viti kanë vendosur edhe 10 titujt e këtij klasifikimi.

Kryeson edhe këtë vit Game of Thrones, i ndjekur nga The Walking Dad The Flash.

1) Game of Thrones
2) The Walking Dad
3) The Flash
4) The Big Bang Theory
5) Rick and Morty
6) Prison Break: Sequel
7) Sherlock
8) Vikings
9) Suits
10) Arrow