JK Rowling nuk ndalet, 3 libra të rinj për “Harry Potter” në Shtator

JK Rowling, autorja e mirënjohur e ciklit të librave të Harry Potter, tashmë ka përfunduar edhe një cikël të ri të përbërë prej tre librash të cilat do të publikohen online si eBooks në 6 Shtator.

Me një kosto prek afro 1.99£ (paund britanik), Rowling premton karaktere të reja dhe aventura të jashtëzakonshme në novelat e Potter.
Libri i parë titullohet “Power, Politics and Pesky Poltergeists” i cila na shfaq një rezyme të shkurtër të botës së magjisë duke përfshirë këtu edhe burgun e Azkabanit. Ai tregon historinë e jetës së Profesorit Umbridgeand dhe miqësisë së tij me Horace Slughorn.
I dyti, titullohet “Heroism, Harsship dhe Dangerous Hobbies”. Tregon historitë e personazheve heroik duke përfshirë Remus Lupin dhe Minerva McGonagall, si edhe Syvill Trelawaney dhe Silanus Kettleburn.
Libri i fundit, Hogwarts: Një guidë e paplotësuar dhe e pabesueshme. Tregon historinë e shkollës që Potter, Hermiona dhe Ron noqën.

Ndërkohë librat janë të gatshëm për t’u paraporositur.

Copyright IMAlbania.com

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.