Ju kujtohet Lola tek “Njerëz dhe Fate”? Ja si duket ajo pas 15 vitesh! | FOTO

Seriali Njerëz dhe fate na ka shoqëruar për shumë gjatë dhe është rrënjosur thellë në mendjen tonë. Të gjithë e kujtojmë serialin e parë shqiptar “Njerëz dhe Fate”, i cili ishte një ndër të preferuarit shumë vite më parë. REKLAMA Shumë nga personazhet e këtij seriali kanë ndryshuar në pamjen e jashtme si Flori, Lola … Vazhdoni me leximin e Ju kujtohet Lola tek “Njerëz dhe Fate”? Ja si duket ajo pas 15 vitesh! | FOTO