Avenida Brasil në RTV 21

Prej dates  15.09.2015 ne Rtv 21 startone  seriali i ri brazilian “Avenida Brasil” ne vend te serialit Perla
Seriali ndjek një tregim dramatik të Ritës, një femër e re e lezetshme e cila has në vështirësi për të rikuperuar pjesën e jetës të cilën njerka e saj, Karminja ka marrë nga ajo kur ishte e vogël. Kur, babai i Ritës vdes, parakohe, Karminja dhe i dashuri i saj, Maks, e dërgojnë atë të jetoj në një fshat ashtu që mos tu pengoj në realizimin e planeve të tyre për tu pasuruar.Rolet kryesore: Murilo Benicio, Debora Falabella, Marcello Novaes, Cauã Reymond, Nathalia Dill, Eliane Giardini, Marcos Caruso, Heloísa Périssé
Seriali do te transmetohet nga e Hëna deri te Premten , ne ora 9:15 , 15:10 dhe 1:00 pas mesnate!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here