Emision i ri në T7 “Krejt n’rrs” |VIDEO

Televizioni më i ri në Kosovë T7, ka lajmëruar emisionin më të ri, krejt n’rrs. Që nga emri, ky emision duket se do të jetë diçka më ndryshe dhe i veçantë, edhe pse nuk është paralajmëruar diçka më shumë. Edhe promo e emisionit është ndryshe nga ajo çfarë jemi mësuar të shohim, andaj na mbetet të presim për emisionin e plotë, për ta kuptuar se për çfarë bëhet fjalë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here