Epoka e re e Klan Kosova apo vazhdimi i kopjimeve nga mediat franceze?!

Klan Kosova gjigandi I Medias Kosovare ,   jo në të gjitha rastet janë inovator. Klan Kosova së fundmi ka kaluar në studiot e reja të tij luksoze dhe shumë të bukura, ka përfshire një mori të madhe  ndryshimesh brenda televizionit. Përvec imazheve të reja Klan Kosova ka bërë një ndryshim shumë të madhë edhe në studiot  televizive . Studio e lajmeve  në Klan Kosova ka ndryshuar duke mos qenë idea e tyre por e kopjuar nga kanali televiziv Francez ,”FRANCE3”.  Gjigandi I televizionit Francez është për tu marrë shëmbull edhe nga vëtë ne shqiptarët për arsye se ne I kopjom ata . Klan Kosova kopjon por di të kopjoj bukur!

 

IMK/G. Qerimi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here