GUXIMTARJA vjen në RTV21

GUXIMTARJA , serial më i ri ne ekranin e RTV21 , InfoMedia ditë më parë ju ka informuar qe seriali “GUXIMTARJA” do te filloje së shpejti ne RTV21 ! Seriali do te filloje te transmetohet nga 26 Shtatori  , serialin keni mundesi ta ndjekni nga e hëna deri te premten ne ora 9:00 ne mengjes dhe ritransmetimin ne ora 15:10 !

Prodhim i vitit 2012-2013 i transmetuar edhe ne Shqiperi ne kanalin TOP CHANNEL

Aktoret / Nanda Costa , Rodrigo Lombardi ,Giovanna Antonelli ,Cláudia Raia ,Dira Paes ,Flávia Alessandra ,Cléo Pires , Domingos Montagner ,Alexandre Nero ,Vera Fischer ,Stênio Garcia, Antônio Calloni ,Nicette Bruno ,Jandira Martini ,Nívea Maria,Suzana Faini

Ndiqni promon origjinale te serialit “GUXIMTARJA”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here