Zëri TV, televizioni më i ri informativ në Kosovë

Gazeta e njohur Zeri pritet të zbarkoj së shpejti edhe tregun e medias audio-vizive me një kanal të ri në rrjetet kabllore.

Sipas burimeve tona pranë gazetës, bëhet me dije se drejtuesit po mendojnë krijimin e këtij televizioni, i cili do të jetë all news, por mbetet gjithcka për t’u konfirmuar nëse projekti do të realizohet konkretisht.

13510631_1754185034795750_358697783_n

Aktualisht kanali transmeton në platformën IPTV Shqipbox për Android, në prova teknike. Synimi i drejtuesve është informimi i paanshëm dhe arritja e në nivele për të konkurruar me audiencën televizionet e tjera informative vendore.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here