Lule të Vetmuara – 23.01.2021 | Cili do të jetë plani i rradhës i Ezhder?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kader arrin të arratiset dhe shkon direkt në polici.

A do të mund të lirohet tashmë Merali pas dëshmisë së shoqës së saj?

Gynej përfundon në komisariat. Cila do të jetë arsyeja e arrestimit të tij?

Cili do të jetë plani i rradhës i Ezhder?