EKSKLUZIVE

Së shpejti një tjetër kanal shqiptar, kombëtar!

0

MAF TV është kanali i ri që do i hyj tregut mediatik nga Janari i vitit që po vjen. Sipas disa informatave të siguruara nga stafi ynë ky televizion do jetë më ndryshe nga të tjerët pasi do transmetoje me shumë kulturë pra më saktësisht muzikë, emisone, filma, seriale të gjitha vendore. Ky televizion do veçohet pasi nuk do ketë bllok informativ, pra lajme. Pritet që ky medium i ri të bëjë bujë në tregun mediatik pasi sistemet teknike për këtë televizion vjen direkt nga Zvicra dhe që nga fillimi do transmetojë në HD (High Definition).

#IMM

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in EKSKLUZIVE