Një çift martohet për herë të parë drejtëpërdrejt në historinë e televizionit shqiptar

Ajo që pritej ndodhi! Për herë të parë në televizionin shqiptar, një martesë live në një spektakël televiziv, siç është ai i Big Brother Albania. ADVERTISEMENT Çifti Fotinia dhe Daniel, të cilën nisën dashurinë e tyre në brenda shtëpisë së Big Brother, me propozimin e këtij të fundit ata pranuan njëri-tjetrin në një martesë. Gjatë … Vazhdoni me leximin e Një çift martohet për herë të parë drejtëpërdrejt në historinë e televizionit shqiptar