Pas shumë vitesh shfaqet Didi! Ja çfarë do të isha bërë tek seriali “Njerëz dhe Fate”

Nuk besojmë se ka shqiptar që nuk e adhuron telenovelën “Njerëz dhe Fate”. REKLAMA Një nga personazhet më të dashur të këtij seriali (ndonëse ishte personazh negativ), ka qenë Didi e cila është interpretuar nga aktorja e famshme kosovare, Arta Muçaj.Muçaj është shpërngulur prej tetë vitesh në Australi, por nuk i ka thënë “jo” projekteve … Vazhdoni me leximin e Pas shumë vitesh shfaqet Didi! Ja çfarë do të isha bërë tek seriali “Njerëz dhe Fate”