Publikohet trailer-i i sezonit të tretë të Gomorra | VIDEO

Eshte publikuar online trailer-i i sezonit të tretë dhe të shumëpritur të serialit Gomorra.

Genny, Ciro, Scianèl, Patrizia dhe personazhet e tjerë do të rikthehen në ekran nga data 17 nëntor me episodet e reja të produksionit origjinal të Sky Italia, në kanalin Sky Atlantic HD.

Loading...

Në vazhdim mund të shikoni trailer-in:

“Mbretërit bien, fantazmat kthehen, lufta fillon sërish”: nga tailer-i zyrtar shfaqet një mozaik i aleancave të pa menduara më parë. Gjithkush do të duhet të përballet me mungesën e një dominuesi, që u krijua në fund të sezonit të dytë të serisë. Me vrasjen e bosit Pietro Savastano do të ndryshojë gjithçka: përveç të mbijetuarve, në fakt, në skenën e krimit napoletan do të shaqen aktorët të rinj dhe të frikshëm. Do të njihemi me përleshjet e reja, rikthimet e papritura dhe alenancat e rrezikshme, për të zbuluar një ekuilibër të ri midis klaneve të vjetra dhe të reja.

Sezoni i tretë i Gomorra – La serie do të debutojë në datë 17 nëntor në Sky Atlantic HD, ora 21.15.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO