RadioTelevizioni Shqiptar suprizon sonte publikun, ja se çfarë do të prezantojë në Fest’56!

Besojmë se të gjithë e mbani mend kur para disa javësh IMA ju paralajmërojë për ndryshimin kolosal që RadioTelevizioni Shqiptar do të bënte gjatë netëve të Festivalit të Këngës. Askund nuk është dëgjuar për këtë dhe jo, nuk ju kemi gënjyer! Burime të IMAlbania.com  se gjatë netëve  do të prezantohet koncepti i ri i logos … Continue reading RadioTelevizioni Shqiptar suprizon sonte publikun, ja se çfarë do të prezantojë në Fest’56!