Rrahje Zemre: Oguzi dhe Fatihu debatojnë në burg, ja se çfarë do të shihni nesër

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ejlyl dhe Aliu bisedojnë sëbashku por si duket marrëdhënia mes tyre akoma nuk është rregulluar. Çfarë do i thotë Aliu Ejlylit?

Fatihu vizitohet në burg nga Oguzi. Cila është arsyeja e debatit mes tyre?

Ipek vjen në spital, ajo takon Ejlylin por kjo e fundit refuzon të flasë me të.

Ejlyl përballet sërish me Sinanin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Ipek tashmë është infermirja më e re në spital. Ajo takohet me Aliun.

Një rast tjeter urgjent ka ardhur në spital. Kush ështe gruaja që i shoqëron të plagosurit dhe që i afrohet Oguzit?

Teksa Ejlyl i mjekon plagën Aliut ata sërish do kenë debate. A do mund të rregullohet gjëndja mes tyre?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!