Spektakle dhe formate ndërkombëtare. Luana Vjollca këtë verë sjellë spektaklin më të kushtueshëm në historinë e televizionit shqiptar. Çfarë na pret në sezonin e 2022-2023 në Tv Klan

Sezoni i ri në TVKLAN ka nisur duke mbajtur shumicën e emisioneve të sprovuara në vite me audiencë besnike. Ai që duket se do të marrë të tjera dimensione dhe më shumë peshë është spektakli, show dhe argëtimi. ADVERTISEMENT Albert Dumani, Drejtor Programacioni dhe Blerjesh, pohon se këtë sezon, në ekran do të zënë vend … Vazhdoni me leximin e Spektakle dhe formate ndërkombëtare. Luana Vjollca këtë verë sjellë spektaklin më të kushtueshëm në historinë e televizionit shqiptar. Çfarë na pret në sezonin e 2022-2023 në Tv Klan