Loading...

Për videon Regjisor: Gazmend Nela Produksion: Frame Aktorë: Mevlyd Osmani, Fatime Llugiqi – Ademi, Luan Kryeziu, Kenan Gurgurovci Ka ardhur dita që Gjoni duhet të lajë gjakun e vëllait të vrarë. Midis nderit të familjes e traditave kanunore të gjakmarrjes dhe vrasjes së dikujt të afërt për të, çfarë do të zgjedhë ai?

Read more

Regjisor: Ilirjan Himaj Producent: Ilirjan Himaj Aktorë: Shkëlqim Islami, Agron Shala, Doresa Rexha Përshkrim i filmit: Fati në çantën e një postieri. Ai nis misionin më të rëndësishëm të jetës së tij. Pasi arrin në një vendbanim jo të zakontë, postieri kërkon personin me katër gishta për t’ia dhënë porosinë. Fati i tij dhe e […]

Read more

Një person mesatar i fiksuar pas famës, arratiset nga çmendina me një grup të çmendurish për një përpjekje të fundit të dëshpëruar për t’u bërë të famshëm.

Read more

Bixhoz Me Dashurinë – Episodi 3 HD

Read more