Loading...

ТV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. ТV ÇEGRANI & MEDIA është një media vizive me një natyrë të theksuar informative. Në çdo 24 orë transmentimi, ky televizion ofron programe të shumëllojshme edukativo-argëtuese, ku përfshinë një numër të madh të […]

Read more

Publisher: OnAir Media https://www.facebook.com/OnAirMusic Luajnë: Naser Gashi Sunaj Raca Ilir Balija Menora Morina Diellza Kolgeci Çun Lajçi Kenan Gergurovci Arlind Balija Valon Karaliti Remzi Sejdiu Agim Sylejmani Dibran Hoxha (Kobra) Donjeta Kosumi (Kallashi) Imer Remniki Mehdin Pergjegjaj (Meda) Lulzim Berisha Enver Idrizi Shkurte Gashi Albulena Gagica Mehdin Selimi Gjon Duzhmani Sahit Sekiraqa Ylber Troshupa Driton […]

Read more

Në kohën më të vështirë, atëherë kur shqiptarëve në Kosovë ju mohonte e drejta për të dëgjuar shqip, një njeri që e donte artin me shpirt, do të vihej në shërbim të gjithë shqiptarëve, të paktën për të dëgjuar muzikën e bukur shqipe dhe për të sjellë programe në fillim me kaseta, ku kishin mundësi […]

Read more

Prodhim i kinostudios ”Shqipëria e Re” 1987 Regjizor: Fehmi Hoshafi Skenarist: Kastriot Mahilaj & Fehmi Hoshafi Operator: Mihal Rama Kompozitor: Agim Krajka Me aktorët: Mirush Kabashi, Aleko Prodani, Rabie Hyka, Birçe Hasko, Xhulieta Kulla, Viktor Gjoka, Marta Burda, Fadil Hasa, Ingrid Mukeli, Dhurata Sefa, Dashuri Lloti, Suela Konjari, Marilda Cicani, Ali Dauti, Dhimitër Mara etj… […]

Read more