Loading...

Bixhoz Me Dashurinë – Episodi 3 HD

Read more

“Miku im më i mirë” nga Bledi Strakosha. I pari emision shqiptar për fëmijë që i dedikohet tërësisht kafshëve shtëpiake dhe marrëdhënies sonë me ta. Çdo të premte, ora 16:30, RTSH HD Bledi Strakosha TV Producer – Presenter

Read more
https://r2---sn-4g5e6nsy.c.drive.google.com/videoplayback?id=cbf212d611fb811e&itag=18&source=webdrive&begin=0&requiressl=yes&mm=30&mn=sn-4g5e6nsy&ms=nxu&mv=m&pl=24&sc=yes&ei=1_upWbKIN4KgcvvHndgB&driveid=0B6N10cAD-O-kOVRMVG9oX0pJRE0&mime=video/mp4&lmt=1502862607709654&mt=1504312180&ip=217.73.142.82&ipbits=8&expire=1504319479&sparams=ip,ipbits,expire,id,itag,source,requiressl,mm,mn,ms,mv,pl,sc,ei,driveid,mime,lmt&signature=23B6BE727BFF6BD2FBE70E50E1C86C9B80A58682.82BBF505182F321F14350F12C54DA8941078851D&key=ck2

Four moms whose only common ground is their kids’ preschool class, decide to get together for a harmless “fun mom dinner.” Director: Alethea Jones Writer: Julie Rudd Stars: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett

Read more

Kanal i dedikuar argetimit me prodhimet kryesore te BSM dhe jo vetem.

Read more

Mërfi është një amerikan që jeton në Paris i cili përfshihet në një marrëdhënie emocionalisht dhe seksualisht të ndezur me një vajzë të paqëndrueshme, Elektrën. Të pavetëdijshmë se si do të ndikojë në marrëdhënien e tyre, ftojnë fqinjen e tyre në shtrat me ta…

Read more

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje, Xhekson Shei. Gjatë intervistës dhe fatit të Xhekut të varur në një fije, Amanda duhet të vendosë nëse duhet lejuar apo jo heqja e dënimit […]

Read more

Luajne aktoret Diana Proko, Gjergji Trola, Markela Dede, Natasha Seli, Aishe Stari, Xhevair Zeneli janë disa nga emrat e aktorëve të cilët luajnë me mjeshtëri në këtë film që është prodhuar nga Grishaj Film Production dhe financuar nga RTSH.

Read more