Agon Channel Italia

More videos
Views
   

Agon Channel Italia eshte kanal italian me qender ne Tirane (Shqiperi) pjese e Agon Media. AC Italia transmeton nga Shqiperia per territorin italian ne kanalin 33 te digital tokesorit italian. Transmetimi i programeve ka filluar ne 26 Nentor 2014. Pjese e programeve te AC jane reality, game show, talent, lajme, filma dhe seriale.

Category: Italia
About The Author
-