Alpo Media

More videos
Views
   

Alpo TV operon ne kanalin 54 UHF. Ka nje shtrirje te sinjalit ne zonat Gjirokaster, Tepelene, Memaliaj, Dropull, Libohove etj. Me nje staf te kompletuar dhe te perzgjedhur nga me profesionistet ne jug te vendit, ofron jo vetem nje sinjal shume cilesore, por edhe cilesi te programeve te saj. Ceshtjet sociale, ekonomike, zhvillimet me te fundit politike, ngjarjet me te fundit dhe ato cfare ndodhin ne jeten e komuniteteve te kesaj treve, jane ne fokus me gjithe vertetesine dhe ne kohen reale.

Category: Shqiperia
About The Author
-