Amerikani i pari ne lajme – S01 – Nata e Gjashte Live

More videos
Views
   

Prezantuar nga Alessio Vinci, Sonila Meco, Saimir Kodra dhe Artion Vreto, talent show me i ri ne formen e nje reality. Seleksionime, detyra, konkurs, prezantime, sfide e hapur per te fituar… Aspirante gazetare te seleksionuar nga e gjithe Shqiperia konkurojne per nje kontrate nje vjecare ne departamentin e informacionit ne Agon Channel. Ne nje spektakel pa precedente vetem njeri do fitoje.Nen vezhgimin e rrepte te udherrefyesve, sikurse te specialisteve te gazetarise do te seleksionohet ai qe ka premisat me te mira per gazetarine televizive.

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.