Before I Fall (2017) – Sub. ALB

More videos
Views
   

12 Shkurti është thjesht një ditë si të tjerat në jetën e kënaqshme të Semit, deri sa del të jetë dita e saj e fundit. E ngecur në rijetimin e ditës së saj të fundit gjatë një jave të pashpjegueshme, Semi e zgjidh misterin rreth vdekjes së saj dhe zbulon gjithçka që po humbet.

About The Author
-